Meer passie

Diepere intimiteit

Meer verbinding

Jullie zijn gelukkig samen, en tegelijk voel je dat er meer mogelijk is. Dat supergelukkig zijn ook haalbaar is. Alleen… hoe kom je daar?

Of misschien is er soms wrijving of zitten jullie een beetje in een sleur en kunnen jullie niet altijd even goed meer bij dat diepe gevoel dat jullie bij elkaar heeft gebracht…

Dan is Samen naar Ultieme Liefde de workshop voor jullie. Deze liefdevolle Tantrische Relatieworkshop neemt jullie mee naar weer bij dat onderliggende gevoel komen, die diepe liefde die jullie verbindt.

Diepe verbinding

We geven jullie nieuwe ervaringen mee die jullie helpen de verbinding tussen jullie (opnieuw) te voelen, te versterken en te verdiepen. Ervaringen waarmee jullie thuis verder kunnen, zodat het niet alleen bij een fijne workshop blijft, maar jullie dag na dag meer verbinding zullen ervaren. Samen naar Ultieme Liefde…

"Een fantastische eerste stap in ’t opnieuw verliefd worden op je partner."

Renate en Arno

Liefdesspel

Voor wie

Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor stellen die willen werken aan verdieping in hun relatie. Stellen die voelen dat er meer mogelijk is in verbinding, contact en gevoel naar elkaar en die dat samen willen ontdekken. Stellen die meer Tantra in hun relatie willen.

Tijdens de workshop werk je voornamelijk met je eigen partner en deels met de groep. De workshop is gekleed. We vragen je je eigen grenzen in de gaten te houden en aan te geven.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Oogcontact

"Samen met mijn partner hebben we genoten van deze workshop. We hadden allebei een prettig gevoel bij Eli en Esther. De manier waarop hun workshop in elkaar zat vonden we erg prettig. Ook dat iedereen binnen zijn eigen space kon bewegen was goed afgestemd. We hebben erg genoten."

Herwin en Esther

Wat je krijgt

Je krijgt een verrukkelijke dag van samen genieten, intimiteit op gevoelsniveau en verbonden aanraking. Even heerlijk samen weg, met als resultaat dat jullie:

  • elkaar met nieuwe ogen zien
  • je op een dieper niveau met elkaar verbonden voelen
  • dichter bij elkaar komen in jullie relatie en jullie intimiteit

Dat alles, compleet met avondmaaltijd, op een warme, liefdevolle locatie in Arnhem.

Voor vergelijkbare workshops vragen we € 225 per stel.

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen om die Ultieme Liefde te ervaren in hun relatie, bieden we deze workshop nu aan voor

197 euro

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten in de workshop?
Tijdens de workshop geven we jullie uitleg en oefeningen, waarmee jullie je relatie kunnen verdiepen en meer verbinding kunnen ervaren samen. We geven ook uitleg over hoe je thuis verder kunt hiermee.

Kan ik ook zonder partner deelnemen?
Nee, deze workshop is gericht op het verdiepen van je relatie en is ingericht om samen met je partner te doen.

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 1 april
  • Tijd: 14:00 - 22:00  (inloop vanaf 13:30)
  • Locatie: De Vliegende Olifant, De Wetstraat 24, Arnhem
  • Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
  • Inbegrepen: avondeten, koffie, thee en wat lekkers
  • Investering: € 225 € 197 voor jullie samen