Tantrische relatiecoaching

Loopt jullie relatie niet zoals jullie zouden willen?

Staan jullie vaker tegenover elkaar dan naast elkaar?

Is de intimiteit en passie uitgedoofd?

Lukt het niet om seksueel een (nieuwe) weg te vinden?

Vragen jullie je af of je nog bij elkaar moet blijven?

Tantrisch omgaan met irritaties in je relatie

Een tantrische relatie

Oogcontact

Wil je liever een relatie...

  • die voedend is
  • die je helpt om samen de wereld beter aan te kunnen
  • waarin je samen mag groeien
  • waar ruimte is voor natuurlijke intimiteit
  • waar je uit liefde voor elkaar kiest... keer op keer

Tantra daagt je uit om nieuwsgierig en speels te gaan ontdekken wat er nu is. Om te ontdekken waar het stroomt en waar er kramp zit. Om aan te gaan wat werkelijk bij jullie past, zonder 'wat zou moeten' of 'hoe het hoort'.

Tantrische coaching

In Tantrische relatiecoaching brengen wij onze ervaring als relatie- en intimiteitscoaches samen met de tantrische levensfilosofie. Hierdoor ontstaat er openheid en ruimte om jullie te kunnen begeleiden bij het creëren van een relatie die jullie voedt en waarin jullie kunnen groeien. Dan gaat de liefde groeien en (her)ontdekken jullie (weer) waarom jullie bij elkaar zijn.

Wanneer je aan het werk gaat met bereiken waar jullie naar verlangen, dan ga je jezelf en elkaar tegenkomen. Het oude moet losgelaten worden, voordat er ruimte is voor het nieuwe. Dat kan moeilijk zijn. Bij coaching hoef je dat niet alleen te doen en begeleiden we je daar doorheen.

Tantra en meditatie

Kiezen voor coaching

Is jullie relatie vooral wat ingedut of meer een sleur geworden? Is er wel passie en intimiteit, maar wil je daar nieuwe wegen in ontdekken of dat laten groeien? Dan adviseren we de workshops.

Wanneer dan kiezen voor coaching?

Als er vooral frustratie, irritatie, ruzie of ongenoegen is. Als jullie op het punt van buigen of barsten zitten.

Als er seksuele blokkades meespelen. Als er trauma's in het spel zijn.

Met andere woorden: Als de problemen te groot zijn voor in een workshop of training.

Soms kiezen mensen ook voor coaching vanwege privacy. Niet de confrontatie of oefening met een groep hoeven delen.

Hoe het in zijn werk gaat

Jullie worden als stel gecoacht en doorlopen het traject in principe samen. Hierbij worden jullie door ons samen begeleid.

Het traject begint met een oriëntatiesessie tegen een gereduceerd tarief. Zo kunnen jullie laagdrempelig kennismaken met ons en kunnen we samen kijken wat Tantrische relatiecoaching voor jullie relatie kan betekenen.

Willen jullie na deze sessie met ons verder, dan spreken we af hoe we het traject vorm gaan geven. Dit kan van wekelijks tot maandelijks een sessie zijn, afhankelijk van jullie wensen en mogelijkheden.

Online relatiecoaching is ook mogelijk. We werken dan op afstand met elkaar. Dit is ideaal als je je bij ons echt op je plek voelt, maar de reisafstand een belemmering vormt.

Investering en sessieduur

Met Tantrische relatiecoaching werken we met sessies van ca. 2 uur. De oriëntatiesessie duurt ca. 1 uur.

De investering voor een live coachingsessie is € 160,- p.u. Voor een online coachingsessie is de investering € 120,- p.u.

Eerst kennismaken?

Omdat we snappen dat je graag eerst wil ontdekken en ervaren of jullie bij ons op jullie plek zijn en of wij jullie echt kunnen helpen, willen we de drempel om kennis te maken voor jullie verlagen.

Daarom betaal je voor een live oriëntatiesessie niet meer dan 100 euro en voor een online oriëntatiesessie zelfs maar 75 euro.

Komen jullie of wij binnen 15 minuten tot de conclusie dat jullie niet bij ons op de plek zijn, dan betaal je zelfs helemaal niets.

De eerste stap

Denk je dat wij jullie kunnen helpen jullie relatie weer tot die gelukkige, passionele relatie te maken waarmee jullie ooit begonnen en waarnaar jullie verlangen? Zet dan de eerste stap en klik op de knop hieronder om een afspraak te maken voor een oriëntatiesessie.