Tantraverdiepingsworkshop voor stellen

Wil je op een intense manier verbonden zijn met je partner? Elkaar omarmen met energie en licht? Samenkomen in een Tantrisch ritueel om bliss te ervaren?

In deze Tantrische middag voor stellen kunnen jullie dat samen ervaren. De verdieping die ontstaat vanuit energetische en spirituele intimiteit. Stevig verankerd in de bedding van je lichaam kun je tot grotere hoogten stijgen.

Energie en licht

Tijdens deze relatieworkshop verbinden jullie je energetisch en spiritueel. Zo kom je tot een diepere verbinding dan alleen met lichaam en geest. Een verbinding voorbij woorden en zelfs voorbij de gebruikelijke ruwe emoties.

Vanuit het tussen jullie stromende licht, komen jullie op een diepere laag samen en kunnen jullie in verbinding met de Kosmos komen. Door deze diepere dimensie te ervaren, kan jullie relatie ook op die dimensie groeien en transformeren.

Van Aarde naar Kosmos

Tijdens deze tantraworkshop nemen we jullie mee in een gedegen opbouw. Vanuit het lichaam en bekken als fundament, laten we jullie steeds hoger stijgen, langs hart en hoofd het Aardse overstijgend.

De workshop bouwt op naar een tantrisch ritueel, waarbij jullie je verbonden kundalini langs de chakra’s laten opstijgen naar de Kosmos.

Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het ‘ontmoeten’ van je partner in deze energie en setting. Wij vonden dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol.

Nancy en Wilco

Cosmic Embrace workshop

Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor stellen die een diepere dimensie willen ervaren in hun relatie en/of hun relatie als springplank willen gebruiken voor hun tantrische spirituele ontwikkeling. Tijdens deze workshop doe je al je oefeningen met je eigen partner.

We beginnen de dag gekleed. Bij bepaalde onderdelen zullen we je uitnodigen om die geheel of deels ontkleed te doen. Tijdens het ritueel ben je in principe ontkleed. Let hierbij goed op jezelf en ga niet over je grenzen.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Cosmic Embrace -Tantraverdiepingsworkshop voor stellen

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 14 januari 2023
  • Tijd: 13:00 - 18:00  (inloop vanaf 12:30)
  • Locatie: Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht
  • Meenemen: omslagdoek, makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
  • Inbegrepen: koffie, thee en wat lekkers

Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen, ervaren en theorie, rekening houdend met ieders grens.
Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren.

Henk

Investering

De investering voor deze workshop is € 195 € 145 voor jullie samen. Dit is inclusief koffie en thee met wat lekkers erbij.

Je kunt de cursus direct boeken via onderstaande knop.

Verdieping

Deze workshop sluit ook erg goed aan op de cursus Forever in Love. Doe je deze workshop na het volgen van Forever in Love dan krijgt het een diepere dimensie en intensere beleving.

Forever in Love, Heavenly Touch en Cosmic Embrace vormen samen het Voluit Liefhebben Traject. Er is de mogelijkheid om het traject extra voordelig ineens te boeken. Mochten jullie hier interesse in hebben, neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen

We zijn een gelegenheidsstel, kunnen we meedoen?
Ja, dat kan.

Doe je alle oefeningen met je eigen partner?
De oefeningen in tweetallen doe je met je eigen partner. Er zijn enkele oefeningen met de hele groep.

We hebben geen ervaring met Tantra. Is deze workshop voor ons geschikt?
Voor deze workshop is het sterk aan te raden dat je al ervaring hebt met Tantra.