Wil je je relatie verbeteren of verdiepen? Meer relatie in je Tantra of meer Tantra in je relatie? Verlangen jullie misschien terug naar die vonk, die verliefdheid die jullie in het begin hadden?

Wij geloven dat er voor iedereen een fantastische relatie is weggelegd. In Tantra zit alles om van je huidige matige of zelfs goede relatie een fantastische relatie te maken. Liefde en verliefdheid is geen toeval maar een vaardigheid die je kan leren.

Van uitgeblust...

Vaak denken we dat het erbij hoort dat je relatie na verloop van tijd inzakt. Dat je meer broer en zus (of broer en broer of zus en zus) wordt in plaats van minnaars. Naast elkaar op de bank TV kijken of praten over de hypotheek worden dan de momenten van “contact”. Ook het seksleven heeft er vaak onder te lijden.

Vaak komen er dan ook de twijfels. “Is dit het nou?” of “Willen we zo samen oud worden?” Of de gelatenheid slaat toe. “Het zal wel zo horen.” of “Het is niet voor mij/ons weggelegd.” En dat is jammer, omdat het onnodig is.

...naar vuur

Hoe zou het zijn om weer dat verlangen te voelen? Om weer uit te kijken naar elkaar? Om weer vlinders te voelen?

Kus met aandacht

We denken vaak dat het verlangen dat we voelen tijdens verliefdheid komt door onze partner. In Tantra kun je ontdekken dat dat verlangen altijd al in je zat en nog steeds zit. Tijdens de verliefdheid komt dat spontaan naar boven. Hoe zou het voor jullie zijn als je zou kunnen leren om daar op elk moment bewust bij te kunnen?

Met Tantra kunnen jullie leren om elkaar steeds weer opnieuw als nieuw waar te nemen. Elkaar werkelijk zien, horen, voelen. Verwachtingen los te laten, zodat het vuur weer vrijelijk kan branden.

De Tantrische Relatie

"Het gaat over verbinding en verdieping met elkaar/in je relatie."

Wytze en Charlotte

Transformatie

In de cursus Forever in Love gaat het om Tantrische transformatie van ieder van jullie én jullie relatie. Transformatie die je helpt om dichter bij je kern te komen, zodat jullie verbinding kan verdiepen. Transformatie naar meer vanuit het hart en minder vanuit het hoofd samen te zijn.

In Tantra is er geen verwachting, geen vooropgesteld oordeel, over hoe jullie relatie eruit zou moeten zien. Door vanuit openheid en volheid samen te ontdekken, samen te spelen en samen door het leven te dansen, kan jullie relatie transformeren naar de best mogelijke relatie voor jullie.

Opbouw Forever in Love

De cursus bestaat uit 7 donderdagavonden van 19:30u tot ongeveer 22:30u. Elke avond staat in het kader van een thema en hoe je dat kunt inzetten voor je relatie. Deze thema’s zijn:

 • Relatietantra voor elke dag
 • Zintuigen en waarnemen
 • Communicatie
 • Verbonden aanraking (deel 1)
 • Mijn geweldige partner
 • Verlangen
 • Verbonden aanraking (deel 2)

De cursus is alleen voor stellen en wordt gegeven in Bilthoven. De avonden zijn vrijwel volledig gekleed. Op de laatste twee avonden zijn er momenten waarbij je ervoor kunt kiezen om een deel van je kleding uit te doen.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

"Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen, ervaren en theorie, rekening houdend met ieders grens. Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren."

Henk

Liefdesspel

Uitbreiden

Forever in Love is het eerste deel van het Voluit Liefhebben traject. Forever in Love kan uitgebreid worden met de workshops Heavenly Touch en Cosmic Embrace.

Hoewel je deze workshops ook los kunt volgen, geven ze de meeste verdieping na het volgen van Forever in Love.

Er is de mogelijkheid om de cursus samen met de workshops extra voordelig ineens te boeken. Mochten jullie hier interesse in hebben, neem dan even contact met ons op.

Praktische informatie

 • Data: Zaterdagen 17 en 24 september, 8 en 15 oktober, 12, 19 en 26 november 2022
 • Tijd: 14:00 - 17:00 (inloop vanaf 13:30)
 • Locatie: Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht
 • Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
 • Inbegrepen: koffie, thee en wat lekkers

Investering

De investering voor deze workshop is € 695 € 595 voor jullie samen. Dit is inclusief koffie en thee met wat lekkers erbij.

Je kunt de cursus direct boeken via onderstaande knop.

Willen jullie liever eerst kennismaken met ons en hoe we werken, meld je dan aan voor de middagworkshop Verbonden Harten.

Veel gestelde vragen

We zijn een gelegenheidsstel, kunnen we meedoen?
Ja, dat kan. Let wel: je loopt het risico dat je aan het eind geen gelegenheidsstel meer bent, maar een vast stel…

Doe je alle oefeningen met je eigen partner?
De oefeningen in tweetallen doe je met je eigen partner. Er zijn ook oefeningen met de hele groep of in kleine groepjes.