Kom genieten van deze verbindende Tantra-dag met massage

Tantrische aanraking voor stellen

Wil je op een zachte, liefdevolle manier de verbinding met je partner aangaan? Elkaar ontmoeten in innige aanraking en warm huidcontact? Je samen heerlijk onderdompelen in intens genieten?

Deze hartverwarmende Tantraworkshop voor stellen laat je dat ervaren. Een dag van verbinding en flow, van intense nabijheid, van heerlijk genieten van en met elkaar.

Zachte aanrakingen, liefdevolle vervoering, samenzijn in overgave

Verbinding

Stap voor stap nemen we je mee in een steeds diepere spontane verbinding met elkaar. Verbinding in aanraking met al je zintuigen die samenkomt in een intuïtieve en liefdevolle massage aan elkaar. Een warm bad van aandacht en liefde voor elkaar.

Relatie

Je kunt meedoen met Heavenly Touch om ‘gewoon’ een moment van genieten samen met je partner te ervaren. Het kan ook dienen als verdieping in je relatie of om je relatie een boost te geven.

Bij aanraking en Tantra wordt er al snel gedacht aan massage. Massage is wel een onderdeel van deze workshop... naast nog veel meer vormen van verbonden aanraking. Die je allemaal mee kunt nemen in je relatie en gebruiken in je dagelijkse leven en liefdesspel.

Als je een middag wilt vertragen en elkaar opnieuw wilt ruiken, voelen, zien, is dit een cadeau dat je je relatie geeft.

Lana en David

Voor wie

Deze workshop is voor stellen die willen werken aan andere of meer intimiteit in hun relatie. Stellen die meer Tantra in hun relatie willen. Tijdens deze workshop doe je alle oefeningen en meditaties met je eigen partner.

We beginnen de dag gekleed. Bij bepaalde onderdelen zullen we je uitnodigen om die geheel of deels ontkleed te doen. Tijdens de massages ben je in principe ontkleed.
Voel hierin tot waar het voor jou comfortabel voelt en voel je niet gedwongen verder te gaan dan goed voelt.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Investering en wat je krijgt

Je krijgt een verrukkelijke dag van intens samen genieten van liefdevolle aandacht voor elkaar en innige, verbonden aanraking. Een heerlijk dagje weg om jullie liefde te vieren en te verdiepen met als resultaat dat jullie:

  • elkaar met nieuwe ogen zien
  • nieuwe lagen en dimensies ervaren in jullie intimiteit samen
  • intimiteit samen intenser en dieper ervaren

Verder mogen jullie genieten van de warme rust van de locatie en een met liefde verzorgde eenvoudige avondmaaltijd.

De investering voor deze hartverwarmende Tantrische dag is € 225 voor jullie samen. Dit is inclusief koffie, thee, lekkers en avondmaaltijd.

Heavenly Touch - Tantra workshop voor stellen - Hartstreling Tantra

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 19 oktober
  • Tijd: 14:00 - 22:00  (inloop vanaf 13:30)
  • Locatie: De Vliegende Olifant, De Wetstraat 24, Arnhem
  • Meenemen: omslagdoek, badlaken, makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
  • Inbegrepen: maaltijd, koffie, thee en lekkers
  • Bijdrage: € 225,00 per stel

We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!

Lieve groet van Karin

Veelgestelde vragen

We zijn een gelegenheidsstel, kunnen we meedoen?
Op zich kan dat. Wel zijn al onze Tantrische Relatie workshops, zo ook deze, gericht op het verdiepen van je relatie en jullie verbinding in samenzijn.

Doe je alle oefeningen met je eigen partner?
Ja, in deze workshop doe je alle oefeningen en meditaties met je eigen partner.

We hebben geen ervaring met Tantra. Is deze workshop voor ons geschikt?
Als jullie verwachten dat het geen probleem voor jullie is om naakt te zijn in een groep (spannend mag wel), dan is deze workshop geschikt. Twijfel je daarover of is naakt een stap te ver voor (een van) jullie, kom dan eerst eens naar Verbonden Harten.