Het ultieme geheim van onze relatie

Wat we je nu gaan vertellen, is ons heel kostbaar en dierbaar. We nemen je mee terug in de tijd, naar een bijzonder moment in onze relatie.

Zou je die ochtend door het raam naar binnen hebben gekeken, dan had je ons kunnen zien staan. Tegenover elkaar, in stilte en rust. Elkaar diep in de ogen kijkend. Diep geroerd, onze ziel voor elkaar geopend. Je had kunnen zien hoe we elkaars handen licht vastpakten. Hoe we om beurten naar de ander bogen in een diepgevoeld namaste – “het goddelijke in mij groet het goddelijke in jou”. Je had tranen zien opwellen in onze ogen. Vervolgens ons zien overvloeien in een zachte omhelzing, waarin we, volledig aanwezig, onszelf en de ander helemaal voelden.

Dit ritueel, dat zich spontaan vormde, is de kern geworden van vergelijkbare ontmoetingen die we een hele tijd dagelijks hebben gedaan. Niet in een vaste vorm of volgorde, niet met steeds exact dezelfde elementen, wel altijd vanuit ons diepste gevoel. Vanuit aanwezigheid in het moment. En ook al zijn er tijden dat het er even niet zo van komt, het heeft ons dichter bij elkaar gebracht dan ooit tevoren.

Dat kan het voor jullie ook betekenen. In nog geen 5 minuten per dag jullie relatie duizendmaal versterkt en verdiept. Haal je inspiratie uit het eerste deel van ons e-boek en uit onze ervaring hierboven en laat jullie eigen ritueel zich vormen.

Willen jullie nog meer meegenomen worden in verbindend contact, aanraking in aanwezigheid, ontmoeting vanuit gevoel? In onze workshops laten we jullie dat ervaren. Zodat jullie het makkelijk kunnen integreren in jullie leven. Die gelukkige relatie gaan ervaren, waar jullie zo naar verlangen. Net als Peter en Marjan: “De workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau. Het is een start naar een verdieping in onze relatie.”

Hou je e-mail in de gaten, want we vinden het zo heerlijk voor jullie als jullie dat ook gaan ervaren, dat we binnenkort een fantastische kans voor je hebben.

Esther en Eli - De Tantrische Relatie