Liefde in tijden van corona

Hoe je relatie de corona-maatregelen overleeft en hier sterker uitkomt

Spannende tijd

We leven in een spannende tijd. Dagelijkse berichten over hoeveel mensen er opgenomen en overleden zijn gaan je niet in de koude kleren zitten. Bedrijven die (tijdelijk) sluiten, thuiswerken, afstand houden… het heeft grote impact op ons leven.

Ben je nu ineens beiden de hele dag thuis? Misschien met de stress van thuiswerken erbij? Mogelijk moet je zelfs deels juf of meester spelen voor je kinderen? Het zijn allemaal toestanden waar veel relaties onder lijden.

Scheiding

Meer scheidingen

Je ziet dit ook terug in het nieuws. Stellen in Wuhan die de dag dat ze weer naar buiten mogen naar een scheidingsadvocaat stappen. Dichter bij huis het stijgend aantal mensen dat op zoek gaat naar mediatie. Onze relaties zijn niet ingericht op tijden als dit.

Betekenen die oplopende irritaties en spanningen dan het einde van jullie relatie? Dat hoeft niet per se. Sterker nog: dit is een kans voor jullie om je relatie te laten groeien.

Al 8 jaar “lockdown”

Al sinds 2012 wonen én werken wij samen. De situatie waar jullie je nu misschien noodgedwongen in bevinden, hebben wij daardoor al jaren. In het begin hadden wij ook al die onzekerheden, irritaties en spanningen. We hebben zelfs wel eens op het punt gestaan om uit elkaar te gaan.

We hebben doorgezet. Niet alleen dat, we zijn ook gaan uitzoeken hoe we onze relatie juist in deze situatie konden verbeteren. We zijn dat gaan toepassen en weten daardoor wat wel werkt en wat niet. Niet alleen voor ons. Sindsdien hebben we al tientallen stellen hiermee geholpen.

Esther en Eli - De Tantrische Relatie

Relatiegeluk

Dat het spannende tijden zijn, is geen reden waarom jullie geen relatiegeluk zouden mogen hebben.

Of jullie nu al irritaties hebben of dat jullie ze willen voorkomen, wij willen en kunnen jullie helpen. Zodat jullie relatie niet lijdt onder de corona-maatregelen, maar juist opbloeit. Uiteindelijk is je relatie de basis voor al je geluk en zelfs bepalend voor je gezondheid, je carrière en je levensverwachting.

Relatiegeluk
Verliefd

"De wijze waarop jullie de online workshop geven is ongedwongen en fijn en toepasbaar in onze relatie. Wij denken dat dit onze relatie verdieping geeft."

Gerda en Don

Online workshop

Samenkomen voor een workshop kan even niet. Daarom hebben we speciaal deze workshop Liefde in tijden van corona ontwikkeld waarmee we jullie online kunnen helpen. Geen lezing of webinar. Geen monoloog met alleen maar informatie. Wel een workshop waarmee jullie direct resultaat kunnen behalen.

Let op: De workshop is voor stellen die samen deel nemen. Daar zijn de oefeningen op gericht. We kunnen je niet tegenhouden om je aan te melden en alleen mee te doen, maar je zult minder uit de workshop halen.

Hoe het werkt

Nadat je je aangemeld hebt via onderstaande knop, krijg je een e-mail met daarin jullie persoonlijke link om deel te kunnen nemen.

De workshop zelf werkt via je browser. Klik ruim van tevoren op de link, zodat je zeker weet dat alles werkt.

Wat je nodig hebt: een computer met internetverbinding.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten in de workshop?
Tijdens de workshop geven we jullie uitleg en oefeningen, waarmee jullie je relatie kunnen verdiepen en meer verbinding kunnen ervaren samen. We geven ook uitleg en handvatten, zodat jullie dit na de workshop samen kunnen voortzetten.

Kan iedereen meekijken hoe mijn partner en ik de oefeningen doen?
Nee, je hebt voor deze workshop geen webcam nodig, dus jullie komen niet in beeld. Jullie zijn volledig samen in de veiligheid en privacy van jullie eigen huis.

Kunnen we ook deelnemen, als we niet fysiek samen zijn tijdens de workshop?
Op zich kan dat, al zullen jullie dan niet alle oefeningen mee kunnen doen en dus wat minder direct uit de workshop halen. Wat je leert, kun je natuurlijk wel later samen toepassen. Om op afstand samen deel te nemen, zullen jullie wel een onderlinge beeldverbinding moeten maken, met Zoom bijvoorbeeld.

Kan ik ook zonder partner deelnemen?
De workshop is voor stellen die samen deel nemen. Daar zijn de oefeningen op gericht. We kunnen je niet tegenhouden om je aan te melden en alleen mee te doen, maar je zult minder uit de workshop halen.

De Tantrische Relatie

Praktische informatie

Wanneer: Op dit moment staat er geen workshop gepland

Tijden: 19:30 – 22:00

Kosten: € 35 per stel