Online aanbod

Zijn jullie de verbinding kwijt? Staan jullie vaker tegenover elkaar dan naast elkaar? Is de intimiteit en passie uitgedoofd en lukt het niet om een nieuwe weg te vinden?

Tantra daagt je uit om nieuwsgierig en speels te gaan ontdekken wat er nu is. Om te ontdekken waar het stroomt en waar er kramp zit. Om aan te gaan wat werkelijk bij jullie past, zonder 'wat zou moeten' of 'hoe het hoort'.

Tantrisch aanraken
Je relatie uit de sleur met Tantra

"Verrijking van je leven en zeer de moeite waard om een cursus bij Esther en Eli te volgen. Ook waardevol voor de verdieping van je relatie."

Frans en Tineke

Wil je samen met je partner eenvoudig meer verbinding in je relatie ervaren? Je relatie verdiepen? Deze videocursus helpt jullie daarbij.

In de cursus nemen we jullie aan de hand van de S.A.C.R.E.D. Relationship Roadmap mee naar hoe jullie stap voor stap je relatie kunnen verdiepen. Inclusief oefeningen die jullie thuis samen kunnen doen.

Liefde in tijden van corona
Oogcontact

"De wijze waarop jullie de online workshop geven is ongedwongen en fijn en toepasbaar in onze relatie. Wij denken dat dit onze relatie verdieping geeft."

Gerda en Don