De Tantrische Relatie biedt op dit moment twee retraites voor koppels, een groepsretraite en een individuele retraite (2-op-2) . Hieronder lees je meer. Klik door voor meer informatie en om te boeken.

Wil je liever (eerst) een workshop, bekijk dan ons aanbod op de pagina Workshops.

Wil je al ons groepsaanbod zien, geordend op datum, kijk dan in onze agenda. Je vindt daar zowel ons Tantra-aanbod voor de verdieping van je relatie als voor je verdieping en ontwikkeling in Tantra.

Wil je je relatie verbeteren of verdiepen? Meer relatie in je Tantra of meer Tantra in je relatie? Verlangen jullie misschien terug naar die vonk, die verliefdheid die jullie in het begin hadden?

Wij geloven dat er voor iedereen een fantastische relatie is weggelegd. In Tantra zit alles om van je huidige matige of zelfs goede relatie een fantastische relatie te maken. Liefde en verliefdheid is geen toeval maar een vaardigheid die je kan leren.

In onze Tantrische Relatie-retraite Forever In Love nemen we jou en je partner mee op een reis naar jullie eigen fantastische relatie. Stel je voor...

Donderdag 20 t/m zondag 23 april

"Praktisch uitgelegd
Heel sereen gebracht
Rustige open sfeer"

Anoniem

header gs

"Hartverwarmend.
Zelfs in de storm buiten, wordt het hier van binnen windstil."

Peerke Dondersz

Ultieme Liefde Transformatieweek

Een week lang onderdompelen in Tantra zonder anderen. Onder persoonlijke begeleiding van ons. Genieten van alles wat Tantra te bieden heeft, van massages tot rituelen. Behalve genieten zul je deze week ook dichter naar elkaar toe groeien en zal jullie liefde transformeren. Volledig verzorgd en op een moment dat jullie uitkomt. Ervaring met Tantra is niet nodig. Alleen te boeken na intake.

Data in overleg

Ultiem Verlangen

"Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen, ervaren en theorie, rekening houdend met ieders grens.
Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren."

Henk