De Tantrische Relatie biedt op dit moment twee retraites voor koppels, een groepsretraite en een individuele retraite (2-op-2) . Hieronder lees je meer. Klik door voor meer informatie en om te boeken.

Wil je liever (eerst) een workshop, bekijk dan ons aanbod op de pagina Workshops.

Wil je al ons groepsaanbod zien, geordend op datum, kijk dan in onze agenda. Je vindt daar zowel ons Tantra-aanbod voor de verdieping van je relatie als voor je verdieping en ontwikkeling in Tantra.

Allemaal zijn we op zoek naar diepere verbinding. In ons leven, maar vooral ook in onze relatie. Tantra helpt om die diepere verbinding te ontdekken en versterken. In de retraite In Liefde Verbonden ga je die diepere verbinding ervaren en leren hoe je die kunt blijven versterken, ook na de retraite.

Dit leren gaat gepaard met plezier met elkaar en genieten van elkaar. Met elkaar misschien op een heel andere manier ontmoeten en met andere ogen gaan zien. Het hele weekend is gericht op jullie relatie, waarbij we jullie ook handvatten meegeven voor hoe jullie dit in je dagelijks leven kunt voortzetten.

In onze Tantrische Relatie-retraite In Liefde Verbonden nemen we jou en je partner mee op een reis naar jullie eigen fantastische relatie. Stel je voor...

Zaterdag 25 & zondag 26 mei 2024

header gs

"Veel gekregen en veel geleerd. Eli en Esther leven de verbinding voor die ze via hun oefeningen en meditatie zich eigen hebben kunnen maken en delen met je wat hen heeft geholpen. Al met al was het een mooi weekend die veel losmaakte en waar we met plezier op terug kijken."

Quinta en Max

Ultieme Liefde Transformatieweek

Een week lang onderdompelen in Tantra zonder anderen. Onder persoonlijke begeleiding van ons. Genieten van alles wat Tantra te bieden heeft, van massages tot rituelen. Behalve genieten zul je deze week ook dichter naar elkaar toe groeien en zal jullie liefde transformeren. Volledig verzorgd en op een moment dat jullie uitkomt. Ervaring met Tantra is niet nodig. Alleen te boeken na intake.

Data in overleg

Ultiem Verlangen

"Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen, ervaren en theorie, rekening houdend met ieders grens.
Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren."

Henk