Ultieme Liefde onbereikbaar? Niet met Tantra! In onze SACRED Relationship Retreat nemen we jou en je partner mee op jullie weg naar Ultieme Liefde.

In een spel van verlangen en overgave, van speelsheid en verbinding, van energie en bewustzijn komen jullie in contact met diepere lagen van jullie relatie. Lagen van liefde en geluk. Door de zorgvuldige opbouw kun je dieper gaan en kan jullie relatie transformeren naar een relatie van ongekende liefde, geluk en verbinding.

"Een aanrader. Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen en ervaren, en theorie, rekening houdend met ieders grens. Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren."

Henk

De Tantrische Relatie

Voor wie

Voor wie is deze retraite? Deze retraite is voor stellen die willen werken aan verdieping in hun relatie. Stellen die voelen dat er meer mogelijk is in verbinding, contact en gevoel naar elkaar. Die dat samen willen ontdekken en daar echt voor willen gaan.

Voor wie is het niet?

Deze retraite is niet geschikt als je niet de confrontatie aan wil gaan met dingen die je tegenkomt of als je niet uit je comfortzone wil stappen. Ook als je het gevoel hebt dat het je partner is die moet veranderen, is deze retraite niet voor jou.

Zit jullie relatie op een punt dat relatietherapie de beste keus is, dan raden we Tantrische relatiecoaching of onze individuele Ultieme Liefde Transformatieweek aan.

Wel voor jou?

Durf jij in het onbekende te stappen om de Ultieme Liefde te ontdekken die zich bevindt aan de andere kant van wat je kent? Durf jij uit je comfortzone te gaan en de confrontatie met jezelf aan te gaan om meer liefde, passie, verbinding en geluk te ervaren dan ooit tevoren? Wil jij hand in hand met je partner gaan voor voluit leven en voluit liefhebben? Dan is deze retraite voor jou.

Ontmoet elkaar

“Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het "ontmoeten" van je partner in deze energie en setting. Ik vond dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol.”

Nancy en Wilco

Kaders

Tijdens de retraite werk je voornamelijk met je eigen partner en deels met de groep.

De retraite is voornamelijk gekleed. Mogelijk zijn er in de loop van de week momenten waarop we met (gedeeltelijke) naaktheid werken. We sluiten hierin aan op wat past binnen de veiligheid van de groep.

We vragen je je eigen grenzen in de gaten te houden en aan te geven.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Praktische informatie

De retraite is van maandagmiddag ca. 14:00 tot vrijdagochtend ca. 10 uur

Een datum plannen we samen met de deelnemers

Overnachtingen en maaltijden zijn inbegrepen, van diner op maandag t/m ontbijt op vrijdagochtend

Investering: € 1395 per persoon

Ben je benieuwd of de SACRED Relationship Retreat iets voor jou en je partner is?

Kom dan kennismaken bij Verbonden Harten.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook zonder partner deelnemen?
Nee, deze retraite is gericht op het verdiepen van je relatie en is ingericht om samen met je partner te doen.

Wat moet ik meenemen?
Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen, omslagdoek, flesje voor water. In de zaal dragen we geen schoenen, dus (dikke) sokken met anti-slipzool zijn aan te raden, mocht het onverhoopt niet zo warm zijn.

Aanmelden

Heb je interesse in de SACRED Relationship Retreat, vul dan onderstaand formulier in, waarna we je bellen om even samen te bekijken of het aansluit.

Hoe mogen we je noemen?
Hoe mogen we je partner noemen?
Op dit e-mailadres krijg je bevestiging van je aanmelding
Op dit nummer bellen we jullie voor een korte intake
Ik ben het best bereikbaar in de(Vereist)
Meerdere opties mogelijk. Kies er minimaal 1
Zijn er dingen waar we in de retraite of de intake mogelijk rekening mee moeten houden?
AVG(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.