Samen naar Ultieme Liefde

Verdiep je relatie met Tantra

Meer passie

Diepere intimiteit

Meer verbinding

Verlang je naar Ultieme Liefde? Naar een bruisende, passionele relatie en een diepere beleving van intimiteit met je geliefde?

In Samen naar Ultieme Liefde nemen we jullie mee in de eerste stappen naar jullie Tantrische Relatie, de weg naar Ultieme Liefde.

We nemen jullie mee in verbindend en liefdevol contact. Laten jullie ervaren hoe ogenschijnlijk kleine dingen jullie relatie al in korte tijd enorm kunnen verdiepen. Op een manier die je makkelijk thuis kunt voortzetten, zodat het niet bij één dag blijft, maar jullie je relatie blijvend kunnen verdiepen.

"Samen met mijn partner hebben we genoten van deze workshop. We hadden allebei een prettig gevoel bij Eli en Esther. De manier waarop hun les in elkaar zat vonden we erg prettig. Ook dat iedereen binnen zijn eigen space kon bewegen was goed afgestemd. We hebben erg genoten."

Herwin en Esther

Het Zachte Genieten

Voor wie

Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor stellen die willen werken aan verdieping in hun relatie. Stellen die voelen dat er meer mogelijk is in verbinding, contact en gevoel naar elkaar en die dat samen willen ontdekken.

Tijdens de workshop werk je voornamelijk met je eigen partner en deels met de groep. De workshop is gekleed. We vragen je je eigen grenzen in de gaten te houden en aan te geven.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Oogcontact

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!"

Karin

Wat je krijgt

Je krijgt een verrukkelijke dag van samen genieten, intens verlangen en verbonden aanraking. Even heerlijk samen weg, met als resultaat dat jullie:

  • elkaar met nieuwe ogen zien
  • je vanuit verlangen met elkaar kunnen verbinden
  • dichter bij elkaar komen in jullie relatie en jullie intimiteit

Dat alles, compleet met lunch, op inspirerende locaties op verschillende plekken in Nederland.

De normale prijs van deze workshop is € 247 voor jullie samen.

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen met de Tantrische Relatie, bieden we deze workshop helemaal

gratis*

*We vragen alleen een kleine bijdrage in de kosten van locatie, lunch, koffie en thee. Deze is voor jullie samen slechts 50 euro.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten in de workshop?
Tijdens de workshop geven we jullie uitleg en oefeningen, waarmee jullie je relatie kunnen verdiepen en meer verbinding kunnen ervaren samen. We geven ook uitleg over hoe je thuis verder kunt hiermee.

Kan ik ook deelnemen met een gelegenheidspartner?
Dat kan. Deze workshop is gericht op het verdiepen van je relatie. Heb je op dit moment geen relatie en kun je wel met een gelegenheidspartner komen, dan kun je wat je leert meenemen in een toekomstige relatie.

Praktische informatie

Wanneer: zondag 1 december
Tijd: 10:00-17:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht
Inbegrepen: lunch, koffie, thee en wat lekkers
Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
Investering: € 247 € 50 voor jullie samen

De Tantrische Relatie