Helaas hebben we in het licht van de recente ontwikkelingen rond corona en de maatregelen daaromtrent in de noodverordening van veiligheidsregio Gelderland-Zuid besloten om deze workshop te annuleren. We vinden we dat we de workshop niet door kunnen laten gaan zonder te veel in te boeten aan wat we ermee willen bieden.

Toch meer verbinding ervaren met je partner? Neem een kijkje bij onze blogs (bijvoorbeeld 8 Tantrische ontmoetingen met je geliefde) of schrijf je in voor de online videocursus Liefde in tijden van corona... en erna.

The Joy of connection

Iedereen verlangt naar verbinding. Verbinding met jezelf, met je partner, met de natuur of met de Kosmos. Verbinding is voor ons mensen net zo belangrijk als eten of slaap. In deze workshop laten we jou en je partner Tantrische verbinding ervaren op verschillende vlakken.

The Joy of Connection

Warm bad

Dompel je onder in dit warme bad van ontspannen Tantrische verbinding. Kom thuis en leef op in deze groep gelijkgestemde mensen. Laat je geest ontwaken in het warme bad van ontmoeting. Laat je lichaam ontwaken in het warme bad van aanraking.

In deze tijd van afstand en onzekerheid en toenemende spanning, kun je deze dag even opladen. Ontspannen vanuit nabijheid en overgave als tegengif voor de huidige tijd. Als je durft…

Geen eiland

Geen mens is een eiland en in Tantra  wordt er daarom veel gewerkt met een partner en met de groep. Hier zit een paradox, want alleen vanuit je eigen kern kun je je verbinden met je partner. Je moet bij jezelf thuiskomen om samen te kunnen komen. In deze workshop mag je dit gaan ervaren.

Ook een relatie is geen eiland. We kunnen onze relatie pas werkelijk ervaren vanuit verbinding met anderen. Daarom zitten er in de workshop zowel oefeningen met je partner als met de hele groep. In ontmoetingen en verbonden aanraking.

Geen eiland

Praktisch - deze workshop is geannuleerd i.v.m. corona

Datum: zondag 11 oktober 2020
Aanvang: 14:00 uur (inloop vanaf 13:45 uur)
Verwachte eindtijd: 21:30 uur
Locatie: Ârati Ruimte, Sikkelstraat 3, Nijmegen

Arati ruimte

Inbegrepen: broodmaaltijd met vegetarische soep en salade, koffie, thee
Kleding: makkelijk zittende 'knuffelbare' kleding

Plaats voor max. aantal stellen: 4
Investering: € 150 per stel

Even voorstellen

De workshop wordt begeleid door Eli en Esther, de mensen achter De Tantrische Relatie.

In 2009 stonden we recht tegenover elkaar. Het ging niet goed met onze relatie en we wisten niet goed hoe we verder moesten. In die tijd kwam Tantra op ons pad en zijn we dat gaan ontdekken. Hoewel het in het begin best confronterend was, bleef het trekken.

Esther en Eli - De Tantrische Relatie

In de workshops en trainingen merkten we steeds meer dat we op dat moment geen probleem hadden, dat er een diepe verbinding was. Maar ja, de dag erna was er weer het gewone leven en vervielen we al snel in oude patronen. Toen zijn we gaan kijken wat er dan anders was in zo’n workshop en hoe we dat deel van Tantra thuis voort konden zetten.

Zo hebben we ontdekt hoe we Tantra in kunnen zetten om een geweldige relatie te krijgen en houden. Dat werkte niet alleen voor ons, maar ook voor stellen die we daarmee hielpen. Van daaruit is de Tantrische Relatie geboren, waarmee we inmiddels al meer dan duizend stellen geholpen hebben.

Liefdesspel

"Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze workshop aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis." - Bert en Jacque

"Esther en Eli zijn heel zacht en liefdevol naar elkaar en naar de mensen in de workshop." - Oscar en Ellen

Begeleiding

Samen begeleiden we sinds 2005 spirituele bijeenkomsten, workshops en trainingen, waarbij sinds 2012 de nadruk steeds meer is komen te liggen op Tantra.

We zorgen tijdens de workshop voor de nodige uitleg en we nemen je mee in de oefeningen en ervaringen. In Tantra kun je altijd geraakt worden. Wanneer dat gebeurt, zijn we er ook voor je. Daarnaast geven we ruimte om voor jezelf te zorgen.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Aanvullend

Gezondheidscheck: We bellen zondagochtend om een gezondheidscheck te doen. Omdat er nabijheid en aanraking in de workshop zitten, vinden we dit extra belangrijk.

Coronaprotocol: Bij onze workshops geldt het workshop-coronaprotocol van Hartstreling. Je kunt dat hier downloaden. De gezondheidscheck vind je hier ook in.

Annulering: Indien wij annuleren, betalen we het volledige bedrag terug. Indien je zelf annuleert door coronamaatregelen of we je niet toelaten na de gezondheidscheck, krijg je het volledige bedrag min administratiekosten à € 5 terug. In alle andere gevallen beoordelen we het individueel.

Naaktheid: Geen onderdeel van workshop. Voel je vrij zoveel aan of uit te doen als je wil. Wel vragen we je je ondergoed aan te houden.

Social distancing: We werken in deze workshop met nabijheid en aanraking en kunnen niet continu 1,5 meter afstand houden. Is dit wel belangrijk voor je, dan kun je beter niet deelnemen aan deze workshop.

Gelegenheidsstellen: Je kunt aan deze workshop ook deelnemen als gelegenheidsstel.