Op deze pagina vind je een korte beschrijving van onze Tantrische Relatie workshops met de eerstvolgende geplande data. Klik door voor meer informatie en om te boeken.

Wil je liever een retraite, individueel of in groepsverband, bekijk dan ons aanbod op de pagina Retraites.

Wil je al ons groepsaanbod zien, geordend op datum, kijk dan in onze agenda. Je vindt daar zowel ons Tantra-aanbod voor de verdieping van je relatie als voor je verdieping en ontwikkeling in Tantra.

Open je hart en laat je liefde voor elkaar groeien in deze verbindende Tantrische relatieworkshop.

In verrassende en verdiepende contactmomenten ga je keer op keer de ontmoeting met je partner aan en versterk je jullie hartsverbinding én jullie relatie.

Deze workshop is ook geschikt voor wie nieuw is met Tantra.

Zaterdag 16 december (vol)
Zaterdag 17 februari 2024
Zondag 12 mei 2024

Tantrisch aanraken

"Super fijne verbindende workshop. Heel laagdrempelig en toegankelijk. Fijne opbouw, waardoor je je geleidelijk kunt openstellen. Super dank jullie wel!"

Maarten en Annette

Wil je het diepere verlangen in jezelf ervaren? Ervaren hoe je van daaruit kunt verbinden met je partner? Samen met je partner ontdekken wat jullie bindt en wat jullie verlangen naar elkaar voedt?

In Ultiem Verlangen nemen we je mee in de diepten van jullie verlangen. Gaan jullie samen ervaren hoe verlangen jullie relatie voedt.

Zondag 26 november

De Tantrische Relatie - header

"Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis."

Bert en Jacque

Wil je op een zachte, liefdevolle manier de verbinding met je partner aangaan? Elkaar ontmoeten in innige aanraking en warm huidcontact? Je samen heerlijk onderdompelen in intens genieten?

Deze hartverwarmende Tantramassagemiddag voor stellen laat je dat ervaren. Een dag van verbinding en flow, van intense nabijheid, van heerlijk genieten van en met elkaar.

Zaterdag 13 april 2024

Liefdesspel

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!"

Karin

Wil je op een intense manier verbonden zijn met je partner? Elkaar omarmen met energie en licht? Samenkomen in een Tantrisch ritueel om bliss te ervaren?

Tijdens deze verdiepende Tantrische relatieworkshop verbinden jullie je energetisch en spiritueel. Zo kom je tot een diepere verbinding dan alleen met lichaam en geest. Een verbinding voorbij woorden en zelfs voorbij de gebruikelijke ruwe emoties.

Zaterdag 13 januari 2024
Zondag 3 juni 2024

Relatiegeluk

"De workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan."

Peter en Marjan

Dompel je onder met je geliefde in deze heerlijke Tantrische Valentijnsworkshop en voel weer vlinders in je buik, liefde in je hart, passie in je relatie.

Een verrukkelijke dag van samen genieten, heerlijk verlangen en verbonden aanraking. Een heerlijk dagje weg om jullie liefde te vieren en te verdiepen, op een prachtige locatie, en het heerlijke eten van de beste cateraar uit de wijde omtrek.

Zaterdag 10 februari 2024

Oogcontact

"Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het ‘ontmoeten’ van je partner in deze energie en setting. Wij vonden dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol."

Nancy en Wilco