Proeven aan Ultieme Liefde

Wil je contact ervaren vanuit verbinding? Op een manier die je makkelijk thuis kunt voorzetten? Om de verbinding tussen jullie elke dag te verdiepen?

In Proeven aan Ultieme Liefde nemen we jullie mee in verbindend en liefdevol contact. Laten we jullie ervaren hoe ogenschijnlijk kleine dingen jullie relatie al in korte tijd enorm kunnen verdiepen.

We nemen jullie mee in verlangen. Laten je ervaren wat jouw verlangen naar je partner voor je betekent en hoe je dat kunt vergroten.

Last but not least geven we je de kans om een stukje te ontdekken wat er uniek is aan jullie verbinding. Niet vanuit je idee, maar vanuit ervaring in het hier en nu. Dit alles is proeven van de Ultieme Liefde, waar jullie relatie een afspiegeling van is.

Tantra en je relatie

Wat heeft Tantra met je relatie te maken? Alles en niets. Tantra is een persoonlijk pad van ontwikkeling. Elke ontwikkeling die je zelf doormaakt heeft effect op je relatie. Tegelijk kan je relatie een belangrijke bron van ontwikkeling zijn.

De liefde die je voelt voor je partner is een uitdrukking van de Ultieme Liefde van het Universum. Het is die Ultieme Liefde waarnaar we allemaal op zoek zijn en waar je liefde voor je partner je bij kan helpen. Doordat Tantra je vermogen tot overgave en verbinding vergroot, helpt het je om je relatie te verdiepen.

Voor wie

Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor stellen die willen werken aan verdieping in hun relatie. Stellen die voelen dat er meer mogelijk is in verbinding, contact en gevoel naar elkaar en die dat samen willen ontdekken.

Tijdens de workshop werk je voornamelijk met je eigen partner en deels met de groep. De workshop is gekleed. We vragen je je eigen grenzen in de gaten te houden en aan te geven.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Proeven aan Ultieme Liefde

Praktische informatie:

Wanneer: zaterdag 6 april
Tijd: 14:00-17:00 (inloop vanaf 13:30)
Locatie: Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, Gendt

Inbegrepen: koffie, thee en wat lekkers

Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water

Piramide aan de Waal

Wat je krijgt

Je krijgt een verrukkelijke middag van samen genieten, intens verlangen en verbonden aanraking. Even heerlijk samen weg, met als resultaat dat jullie:

  • elkaar met nieuwe ogen zien
  • vanuit verlangen met elkaar kunnen verbinden
  • dichter bij elkaar komen in jullie relatie

Dat alles op een prachtige locatie aan de Waal.

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen met de Tantrische Relatie, bieden we deze workshop helemaal

gratis

We vragen alleen een kleine bijdrage in de kosten van locatie, koffie en thee. Voor jullie samen is dat slechts € 27.