Op deze pagina vind je een korte beschrijving van onze Tantrische Relatie workshops met de eerstvolgende geplande data. Klik door voor meer informatie en om te boeken.

Wil je liever een retraite, individueel of in groepsverband, bekijk dan ons aanbod op de pagina Retraites.

Wil je al ons groepsaanbod zien, geordend op datum, kijk dan in onze agenda. Je vindt daar zowel ons Tantra-aanbod voor de verdieping van je relatie als voor je verdieping en ontwikkeling in Tantra.

Open je hart en laat je liefde voor elkaar groeien in deze verbindende Tantrische relatieworkshop.

In verrassende en verdiepende contactmomenten ga je keer op keer de ontmoeting met je partner aan en versterk je jullie hartsverbinding én jullie relatie.

Deze workshop is ook geschikt voor wie nieuw is met Tantra.

Zaterdag 17 februari 2024 (vol)
Zondag 12 mei 2024

Tantrisch aanraken

"Super fijne verbindende workshop. Heel laagdrempelig en toegankelijk. Fijne opbouw, waardoor je je geleidelijk kunt openstellen. Super dank jullie wel!"

Maarten en Annette

Wil je op een zachte, liefdevolle manier de verbinding met je partner aangaan? Elkaar ontmoeten in innige aanraking en warm huidcontact? Je samen heerlijk onderdompelen in intens genieten?

Deze hartverwarmende Tantramassagemiddag voor stellen laat je dat ervaren. Een dag van verbinding en flow, van intense nabijheid, van heerlijk genieten van en met elkaar.

Zaterdag 13 april 2024

Liefdesspel

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!"

Karin