Workshops

We verlangen allemaal naar verbinding. Verbinding met onszelf, met onze partner, met de natuur of met de Kosmos. Verbinding is voor ons mensen net zo belangrijk als eten of slaap.

In deze workshop laten we jou en je partner Tantrische verbinding ervaren op verschillende vlakken.

Tantrisch aanraken

"We vonden deze workshop inspirerend en liefdevol. We zijn een ervaring rijker en nieuwsgierig naar meer."

Harm en Lijda

In China stapten veel stellen na de lockdown direct naar een scheidingsadvocaat. Ook in Nederland hoor je steeds vaker dat de spanningen en irritaties oplopen.

Wil jij de corona-tijd gelukkig doorkomen met je partner? Wil je zelfs je relatie verder verdiepen? Doe dan met met deze online relatie- workshop. Net zo verbindend als offline!

Oogcontact

"De wijze waarop jullie de online workshop geven is ongedwongen en fijn en toepasbaar in onze relatie. Wij denken dat dit onze relatie verdieping geeft."

Gerda en Don

In deze workshop ga je ervaren hoe je met Tantra meer verbinding en liefde in je relatie kunt krijgen. Hoe Tantra je kan helpen je verlangen naar elkaar (weer) aan te wakkeren, zodat je weer die vlinders kunt voelen. Hoe met Tantra jullie relatie voedend wordt en jullie geluk gaat groeien.

Deze workshop is ook geschikt voor wie nieuw is met Tantra.

"Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis."

Bert en Jacque

Liefdesspel

Tantra is voluit leven en voluit liefhebben. Durf jij het aan om je redelijke of zelfs goede relatie los te laten en de duik te nemen naar een geweldige relatie? Deze retraite richt zich op het transformeren van jullie relatie naar een geweldige relatie. Een relatie vol geluk, liefde en verbinding. Een midweek lang samen genieten en groeien. Soms confronterend, maar laat daar nou juist de grootste winst zitten. Gun jij dat jezelf en je partner?

header gs

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!"

Karin

Ultieme Liefde Transformatieweek

Een week lang onderdompelen in Tantra zonder anderen. Onder persoonlijke begeleiding van ons. Genieten van alles wat Tantra te bieden heeft, van massages tot rituelen. Behalve genieten zul je deze week ook dichter naar elkaar toe groeien en zal jullie liefde transformeren. Volledig verzorgd en op een moment dat jullie uitkomt. Ervaring met Tantra is niet nodig. Alleen te boeken na intake.

Data in overleg, € 8999