Workshops

Samen naar Ultieme Liefde

In deze workshop ga je ervaren hoe je met Tantra meer verbinding en liefde in je relatie kunt krijgen. Hoe Tantra je kan helpen je verlangen naar elkaar (weer) aan te wakkeren, zodat je weer die vlinders kunt voelen. Hoe met Tantra jullie relatie voedend wordt en jullie geluk gaat groeien.

Deze workshop is ook geschikt voor wie nieuw is met Tantra.

"Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis."

Bert en Jacque

Het Zachte Genieten

Tantrische Relatie Intensive

In deze dag nemen we je mee in wat de Tantrische Relatie voor je kan betekenen. In een spel van verlangen en overgave, van speelsheid en verbinding, van energie en bewustzijn komen jullie in contact met diepere lagen van jullie relatie. Lagen van liefde en geluk. Door de zorgvuldige opbouw kun je dieper gaan. Deze workshop is geschikt voor wie al enige ervaring heeft met Tantra of al verder gevorderd is.

header gs

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!"

Karin

Tantrische Relatie Deep Dive

Tantra is voluit leven en voluit liefhebben. Durf jij het aan om je redelijke of zelfs goede relatie los te laten en de duik te nemen naar een geweldige relatie? Deze Deep Dive richt zich op het transformeren van jullie relatie naar een geweldige relatie. Twee weekenden samen genieten en groeien. Soms confronterend, maar laat daar nou juist de grootste winst zitten. Gun jij dat jezelf en je partner?

Ultieme Liefde Transformatieweek

Een week lang onderdompelen in Tantra zonder anderen. Onder persoonlijke begeleiding van ons. Genieten van alles wat Tantra te bieden heeft, van massages tot rituelen. Behalve genieten zul je deze week ook dichter naar elkaar toe groeien en zal jullie liefde transformeren. Volledig verzorgd en op een moment dat jullie uitkomt. Ervaring met Tantra is niet nodig. Alleen te boeken na intake.

Data in overleg, € 8999