Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshops, trainingen en retraites.

Open je hart en laat je liefde voor elkaar groeien in deze verbindende Tantrische relatieworkshop.

In verrassende en verdiepende contactmomenten ga je keer op keer de ontmoeting met je partner aan en versterk je jullie hartsverbinding én jullie relatie.

Deze workshop is ook geschikt voor wie nieuw is met Tantra.

Eerstvolgende data: zaterdag 2 juli

Tantrisch aanraken

"We vonden deze workshop inspirerend en liefdevol. We zijn een ervaring rijker en nieuwsgierig naar meer."

Harm en Lijda

Wil je je relatie verbeteren of verdiepen? Meer relatie in je Tantra of meer Tantra in je relatie?

Deze Tantrische Relatie-cursus neemt je stap voor stap mee naar diepere lagen van verbinding met je partner en een transformatie van jullie relatie.

Start: zaterdag 17 september

Liefdesspel

"Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis."

Bert en Jacque

Wil je op een zachte, liefdevolle manier de verbinding met je partner aangaan? Elkaar ontmoeten in innige aanraking en warm huidcontact? Je samen heerlijk onderdompelen in intens genieten?

Deze hartverwarmende Tantramassagemiddag voor stellen laat je dat ervaren. Een dag van verbinding en flow, van intense nabijheid, van heerlijk genieten van en met elkaar.

Zaterdag 25 juni, zaterdag 10 december

header gs

"We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!"

Karin

Wil je op een intense manier verbonden zijn met je partner? Elkaar omarmen met energie en licht? Samenkomen in een Tantrisch ritueel om bliss te ervaren?

In deze Tantrische verdiepingsworkshop voor stellen kunnen jullie dat samen ervaren.

Zaterdag 14 januari 2023

Relatiegeluk

"De workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan."

Peter en Marjan

Tantra is voluit leven en voluit liefhebben. Durf jij het aan om je redelijke of zelfs goede relatie los te laten en de duik te nemen naar een geweldige relatie? Deze retraite richt zich op het transformeren van jullie relatie naar een geweldige relatie. Een relatie vol geluk, liefde en verbinding. Een midweek lang samen genieten en groeien. Soms confronterend, maar laat daar nou juist de grootste winst zitten. Gun jij dat jezelf en je partner?

Data in overleg

Ultiem Verlangen

"Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen, ervaren en theorie, rekening houdend met ieders grens.
Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren."

Henk

Ultieme Liefde Transformatieweek

Een week lang onderdompelen in Tantra zonder anderen. Onder persoonlijke begeleiding van ons. Genieten van alles wat Tantra te bieden heeft, van massages tot rituelen. Behalve genieten zul je deze week ook dichter naar elkaar toe groeien en zal jullie liefde transformeren. Volledig verzorgd en op een moment dat jullie uitkomt. Ervaring met Tantra is niet nodig. Alleen te boeken na intake.

Data in overleg